5. Основно училище "Иван Вазов", София

Училищен конкурс „ Витоша - мое вдъхновение! “ в 5. ОУ „Иван Вазов“

5. ОУ „Иван Вазов“ реализира през месеците февруари и март училищен конкурс на тема:

 „Витоша- мое вдъхновение“  в направление изобразително изкуство. В него се включиха ученици от 5., 6., и 7. клас под ръководството на г-жа П. Георгиева. С много вдъхновение всички ученици са подходили към темата на конкурса и представиха в картини своите емоции, преживявания и настроения от красивата планина на България- Витоша. Позната и непозната, вдъхновяваща и успокояваща, дом и уют, природата носи много преживявания, които учениците представят през своя поглед посредсвом цвят пред нас. 

Наситени на настроение и жизненост творбите  донесока и на публиката изключително приятни емоции. Това направи задачата на комисията, оценяваща ученическите творби, изключително трудна. Авторитетното жури разгледа творбите и определи финалистите от всеки випуск. Призьорите   ще получат  специални поимени  грамоти за постигнатите отлични резултати и вложеното творчески потехциал и подход. Класиралите се на  почетното първо място от всеки випуск ще получат и награда за вложените труд и старание. 

Награждаване на финалистите в училищния конкурс“ Витоша- мое вдъхновение! “ ще се състои на 15.03.2024 г. във фоайето на училището от 8:20 часа.

 

Контакти

5. ОУ "Иван Вазов"
Адрес:ул. „Симеон Радев“ №31,
кв. „Павлово“, София, България

Телефон : +359 2 856 50 65
Имейл за кореспонденция
e-mail:

Политика за поверителност и защита на личните данни
© 2024 5. ОУ "Иван Вазов", гр. София. Всички права запазени